CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Uw tuin op orde met KERAMISCHE terrastegels

Eersteklas keramische terrastegels

Bricks and Stones levert terrastegels van keramisch materiaal. De basis is vaak klei, aangevuld met verschillende andere stoffen, waaronder metalen. Hierdoor ontstaat een zeer sterk product, dat uitermate geschikt is om tuinen of terrassen mee te bestraten. Bekijk hier het grote assortiment.

De vele voordelen van keramische tegels

Terrastegels van keramisch materiaal zijn niet alleen sterk, maar ook krasvast en vorstbestendig. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en worden niet glad, waardoor ze dus veilig zijn. Daarnaast zijn deze tegels kleurvast en maatvast.

Aantrekkelijk voor uw portemonnee

Bricks and Stones kan terrastegels van keramisch materiaal tegen een uitstekende prijs leveren. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Neem eens een kijkje op onze site voor verschillende voorbeelden. Ook in combinatie met andere bestratingsvormen komen deze tegels schitterend tot hun recht. Wij helpen u graag met het maken van een uniek ontwerp.

Vakkundig advies

Bricks and Stones staat dagelijks (met uitzondering van zondag) voor u klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden omtrent terrastegels van keramisch materiaal. U kunt ons bezoeken in Buinen (Drenthe), bellen met 0599-212082 of e-mailen. Als u het contactformulier op onze site invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.