CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Met waalformaat klinkers een prachtig terras

Een wondermooie tuin met waalformaat klinkers van Bricks and Stones

Bakstenen zijn er in verschillende maten. Waalformaat klinkers komen in Nederland naast dik- en keiformaat het meeste voor. Waalformaat klinkers hebben een afmeting van om en nabij 200 x 50 mm. Bij Bricks and Stones kunt u terecht voor deze slanke klinkers in vele kleuren. Bekijk hier het grote assortiment.

Exclusiviteit door maatwerk

Waalformaat klinkers kunnen in verschillende patronen gelegd worden. Ook kunnen ze prachtig gecombineerd worden met andere vormen van bestrating, zoals keramische tegels of siergrind. Bricks and Stones adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Wij gaan graag aan de slag om uw tuin de mooiste in de straat te maken.

Uitstekende service

Bricks and Stones levert vakwerk en maatwerk. Onze prijzen zijn zeer scherp. Heeft u ergens anders waalformaat klinkers gezien, maar kunt u deze niet terug vinden op onze site? Neem dan contact met ons op en wij doen u een concurrerend aanbod.

Wij staan voor u klaar

Wij staan op maandag tot en met zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0599-212082. Of vul uw gegevens in via het contactformulier op onze site. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

                                Waalformaat klinkers Megaton                Waalformaat klinkers Qualiton                Waalformaat klinkers Supraton

Meer gerelateerde onderwerpen over Waalformaat Klinkers: Keramische Tegels Terras - Waaltjes Gebakken - Keiformaat Klinkers - Dikformaat Klinkers - Oude Waaltjes 

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.