CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Maak uw tuin sfeervol met klinkers in waalformaat

Met klinkers in waalformaat heeft u een tuin in uw eigen stijl

Klinkers in waalformaat zijn ongeveer 200 x 50 mm groot. Deze ranke steensoort leent zich uitstekend voor veel verschillende legpatronen. Bij Bricks and Stones vindt u een keur aan klinkers in waalformaat. Onze prijzen zijn zeer scherp en regelmatig hebben wij speciale aanbiedingen. Kijk eens op onze site voor foto’s van tuinen die wij al hebben aangelegd.

Ontvang uw gasten in een stijlvolle tuin

Of u nu een moderne of een klassieke tuin wilt, bij Bricks and Stones vindt u wat u zoekt. Wij hebben klinkers in waalformaat met een moderne look en stenen met een authentieke uitstraling. Onze klinkers kunnen zowel getrommeld als ongetrommeld geleverd worden. Erg mooi is een combinatie met andere vormen van verharding, zoals siergrind, natuursteen of keramische tegels.

Uitgebreide service

Bricks and Stones levert sierbestrating op maat. Wij baseren ons ontwerp op uw ideeën, wensen en situatie. U kunt zelfs een unieke menging van klinkers in verschillende kleuren samenstellen. Mocht een bezoek aan onze showroom niet uitkomen, dan kunnen wij u een pakketje klinkers opsturen. Zo kunt u deze thuis op uw gemak vergelijken en beoordelen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?

Bezoek dan onze showroom in Buinen (Drenthe). U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op. Of u belt 0599-212082.

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.