CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Hoogwaardige keramische tegels voor uw terras

De nieuwste trend: keramische tegels op uw terras

Wilt u de nieuwste trend in uw tuin? Kies dan voor keramische tegels op uw terras. Bricks and Stones levert hoogwaardige keramische tegels voor uw terras tegen een lage prijs. Deze tegels zijn 60 x 60 x 2 cm groot. Ze lijken op natuursteen, maar hebben alle voordelen van keramiek. Bekijk hier het grote assortiment.

Voordelen van keramiek

Keramische tegels voor het terras zijn kleur- en vorstvast, krasbestendig, maatvast en gemakkelijk in het onderhoud. Bovendien worden ze bij nat weer niet glad, wat wel zo veilig is. Een keramische tegel is sterker dan een natuursteen tegel. Deze tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Maatwerk

Overweegt u keramische tegels op uw terras aan te laten leggen, dan denkt Bricks and Stones graag met u mee. Onze vakkundige adviseurs bespreken graag met u de beste mogelijkheden.

Contact

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0599-212082. U kunt ons ook mailen via het contactformulier op onze site. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.