CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Een gietijzeren terrashaard geeft extra klasse aan uw tuin

Geniet van zomeravonden in uw tuin met een gietijzeren terrashaard

In Nederland kunnen we niet vaak genieten van lange, zwoele zomeravonden. Tot diep in de nacht buiten zitten is er vaak niet bij. Met een gietijzeren terrashaard is dit echter verleden tijd! U zit heerlijk comfortabel buiten tot in de vroege uurtjes met een gietijzeren terrashaard van Bricks and Stones. Bekijk hier het assortiment.

Geef uw tuin wat temperament

Een gietijzeren terrashaard geeft uw tuin net wat meer stijl. U hebt bij Bricks and Stones de keuze uit diverse modellen in verschillende afmetingen. Voor iedere tuin is er wel een geschikte haard. Levering in heel Nederland is mogelijk. Onze terrashaarden zijn daarnaast vaak tientallen euro’s goedkoper dan ergens anders.

Producten van hoge kwaliteit

Een gietijzeren terrashaard is bij uitstek geschikt om houtblokken in te stoken. Wij leveren uitsluitend haarden van uitstekende kwaliteit. Op het scheuren of breken van staal of laswerk heeft u dan ook 1 jaar garantie.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site. Wij zullen u dan binnen 24 uur benaderen. U kunt natuurlijk ook bellen: 0599-212082.

            Gietijzeren terrashaard 49x115 cm               Gietijzeren terrashaard 59x120 cm               Gietijzeren terrashaard 69x128 cm               Gietijzeren terrashaard 52x145 cm 

Meer gerelateerde onderwerpen over Gietijzeren Terrashaard: Buitenkachel - Terrashaarden - Buitenhaard - Tuinhaarden 

Bricks and Stones is de winkel en webshop voor terrashaarden en tuinkachels in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.