CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Comfortabel buiten zitten met een buitenkachel

Geniet van lange avonden met een buitenkachel van Bricks and Stones

Net als in warmere landen, willen ook Nederlanders graag lange avonden buiten vertoeven. Met een buitenkachel is dit mogelijk! Een buitenkachel van Bricks and Stones verdrijft frisse temperaturen en geeft uw tuin bovendien een beetje extra ambiance. Bekijk hier het assortiment.

Een sieraad voor uw terras

Een buitenkachel van Bricks and Stones is niet zomaar een kachel. Onze modellen zijn bijzonder mooi vormgegeven. We hebben haarden met een klassieke of juist een moderne snit. Onze kachels zijn bij uitstek geschikt om hout in te stoken. Bovendien zijn een aantal van onze modellen ook als barbecue te gebruiken. Wij zijn dealer van een groot aantal gerenommeerde merken zoals

Arpe buitenhaarden
SenS Line garden furniture
OutTrade buitenhaarden
Stofey outdoor fireplaces
Burnies tuinkachels
Gabion buitenhaarden

Aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen

Een buitenkachel hoeft niet duur te zijn. Bricks and Stones levert haarden voor zeer aantrekkelijke prijzen en heeft daar bovenop vaak uitnodigende aanbiedingen. U kunt van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Voor meer vragen kunt u bellen met 0599-202182. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Buitenkachels

Bezoekers die op Buitenkachel zochten bekeken hier het complete assortiment.

Bricks and Stones is de winkel en webshop voor terraskachels en tuinhaarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.