CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Meer sfeer in uw tuin met terrashaarden van Bricks and Stones

Terrashaarden zorgen voor een warme ambiance

Nederland heeft een gematigd klimaat. Hier zijn helaas niet vaak warme, zwoele zomeravonden. Met terrashaarden van Bricks and Stones kunt u echter tot ’s avonds laat genieten van de buitenlucht. Verwarm nu ook uw terras met één van onze terrashaarden en creëer een zuidelijk klimaat in Nederland. Bekijk hier het assortiment.

Stoken in stijl

Van oudsher stoken mensen vuur om warm te blijven, niet alleen binnen, maar ook buiten. Dit hoeft niet meer in een eenvoudige, saaie vuurkorf. Voor tuinen met charme zijn bij Bricks and Stones fantastische terrashaarden verkrijgbaar in vele modellen en maten. Veel modellen zijn multifunctioneel inzetbaar: ze kunnen ook als barbecue worden gebruikt.

Snelle levering

U kunt uiteraard een bezoek brengen aan onze showroom. Omdat onze showroom in Buinen (Drenthe) niet voor iedereen naast de deur ligt, kunt u ook bestellen via onze webwinkel. U ontvangt de door u gekozen haard dan binnen enkele werkdagen thuis.

Contact

Wilt u meer weten over onze service? Neemt u dan contact met ons op via 0599-212082. U kunt ons uiteraard ook mailen. Als u het contactformulier op onze website invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Gietijzeren terrashaard 49x115 cm               Gietijzeren terrashaard 59x120 cm               Gietijzeren terrashaard 69x128 cm               Gietijzeren terrashaard 52x145 cm 

Meer gerelateerde onderwerpen over Terrashaarden: Gietijzeren Terrashaard - Buitenkachel - BuitenhaardTuinhaarden

Bricks and Stones is de winkel en webshop voor tuinkachels en terrashaarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.