CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Uw tuin of oprit mooi bestraat met dikformaat klinkers

Prachtige Dikformaat Klinkers van Bricks and Stones

Klinkers worden van oudsher gebruikt in de wegenbouw. Ze staan echter ook prachtig in uw tuin of op uw terras. Bij Bricks and Stones kunt u terecht voor een keur aan dikformaat klinkers. Deze dikformaat klinkers zijn leverbaar in diverse kleuren en kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Op deze manier geeft u uw tuin of terras een unieke uitstraling. Bekijk hier het assortiment.

Aanbiedingen Dikformaat Klinkers van Bricks and Stones

Er zijn verschillende formaten straatbakstenen. Eén van de in Nederland meest voorkomende zijn de dikformaat klinkers. Deze zijn ongeveer 201 x 67 mm. De maat kan per fabrikant verschillen, maar de verhoudingen horen altijd hetzelfde te zijn (3:1). Bricks and Stones heeft regelmatig aanbiedingen van klinkers, Waaltjes, keiformaten en dikformaten. Kijk op onze site voor meer informatie.

Snelle service

In onze showroom vindt u vele voorbeelden van sierbestrating, waaronder met dikformaat klinkers. Samen met u bedenken wij een optimaal legpatroon, zodat uw tuin er op zijn voordeligst uit komt te zien. Vindt u onze showroom te ver? Vraag dan naar onze monsterservice. Binnen een aantal werkdagen kunnen wij u een aantal stenen thuis sturen, zodat u deze daar kunt bekijken.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via 0599-212082. U kunt ook het contactformulier op onze site invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Bezoekers die Dikformaat Klinkers bekeken, bezochten ook: Waalformaat Klinkers - Keramische Tegels Terras - Waaltjes Gebakken - Keiformaat Klinkers - Oude Waaltjes 

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.