CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Geniet MEER van uw tuin met een buitenhaard

Geniet meer en langer van uw tuin met een buitenhaard van Bricks and Stones

Zin in een lekkere lange zomeravond in de tuin, maar wordt het toch wat fris? Dan is een buitenhaard van Bricks and Stones de oplossing. Deze zorgt voor warmte en sfeer in uw tuin en maakt uw avonden buiten langer en gezelliger. Bekijk hier het assortiment.

Aangenaam en mooi

Bij Bricks and Stones kunt u terecht voor stalen en gietijzeren terrashaarden in vele modellen en maten. Voor iedere tuin hebben wij een geschikte buitenhaard. U kunt kiezen uit haarden met een moderne snit of een meer nostalgische uitstraling. Een aantal van onze modellen is ook te gebruiken als barbecue; u vangt zo twee vliegen in één klap.

Snelle levertijd

Bricks and Stones heeft veel modellen op voorraad. Deze kunt u van maandag tot en met zaterdag in Buinen (Drenthe) bekijken in onze showroom en showtuin. Uiteraard kunt u ook via onze webshop bestellen. U ontvangt uw buitenhaard dan binnen 1 à 2 werkdagen thuis. Wij leveren tegen zeer scherpe prijzen. U krijgt 1 jaar garantie op het scheuren of breken van staal of laswerk.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op door te bellen met 0599-212082 of te mailen via het contactformulier op onze website. Wij reageren dan binnen 24 uur.

Buitenhaard 52x145 cm      Buitenhaard 57x57x85 cm      Buitenhaard 55x55x114 cm      Buitenhaard 49x115 cm      Buitenhaard 59x120 cm 

Bezoekers die op Buitenhaard zochten, bekeken ook de Buitenhaarden van Kachel en Co.

Bricks and Stones is de winkel en webshop voor terraskachels en tuinhaarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.