CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Een authentieke tuin met oude waaltjes van Bricks and Stones

Met Oude Waaltjes geeft u uw tuin een nostalgische uitstraling

Met Oude Waaltjes en Waaltjes Old Look van Bricks and Stones kan zoveel meer. In vroeger tijden, toen er vooral paardenkoetsen op de weg waren, keek men niet zo naar schoonheid en vormgeving. Bestrating moest vooral praktisch zijn. In die tijd is men begonnen met het bakken van oude waaltjes: mooie, ranke stenen, die in verschillende patronen gelegd konden worden. Vanwege de antieke sfeer die deze oude waaltjes oproepen, zijn ze nu ongekend populair.

Een populaire steensoort

Oude Waaltjes van Bricks and Stones zien er authentiek uit. Met hun onregelmatigheden zijn ze in staat w tuin extra sfeer te geven. U kunt uw terras ermee bestraten, maar ook bijvoorbeeld een looppad maken in uw tuin. Waaltjes zijn kleurvast en weerbestendig. Er zijn verschillende legpatronen mogelijk en uw tuin krijgt er een tijdloze uitstraling door.

De eerste keus

Zowel professionele tuiniers als particulieren laten hun keuze vaak vallen op Oude Waaltjes van Bricks and Stones. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om deze stenen in een mooie vorm en kleur bij u aan te leggen.
U kunt ook vooraf onze showroom bezoeken om de verschillende soorten eens te bekijken. Komt een bezoek aan ons niet uit? Dan kunnen wij u een proefpakketje met een aantal stenen toesturen. U kunt dan thuis op uw gemak bekijken welke u de mooiste vindt.

Contactformulier

Meer informatie? U kunt het contactformulier op onze website invullen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0599-212082.

Bezoekers die Oude Waaltjes zochten, bekeken ook: Waalformaat Klinkers -  Keramische Tegels Terras - Waaltjes Gebakken - Keiformaat Klinkers - Dikformaat Klinkers 

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.