CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Schitterende keramische tegels van Bricks and Stones

Keramische tegels: de nieuwe trend

Keramische tegels, verkrijgbaar bij Bricks and Stones, zijn een noviteit in de tuinarchitectuur. Deze sterke en mooie tegels komen prachtig tot hun recht in zowel moderne als authentieke tuinen. De op natuursteen lijkende keramische tegels zijn in verschillende kleuren leverbaar. Bekijk hier het grote assortiment.

Een oude techniek in een nieuw jasje

Keramiek bestaat al sinds mensenheugenis. Al duizenden jaren voor Christus werd keramiek gebruikt voor het maken van drinkbekers, vazen enzovoort. Traditioneel wordt keramiek op klei gebaseerd.
Bricks and Stones levert keramische tegels voor in uw tuin. Deze meten 60 x 60 x 2 cm en zijn veel sterker dan natuurstenen tegels van 3 cm dik.

Vijf pluspunten van keramische tegels van Bricks and Stones

Keramische tegels worden niet glad als het buiten nat is. Daarnaast zijn ze krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het weer heeft geen invloed op deze tegels; ze zijn immers vorstvast. Tenslotte blijft de kleur van deze tegels altijd mooi, omdat ze kleurvast zijn.

Meer informatie nodig?

Bricks and Stones denkt graag met u mee. Vul het contactformulier in of bel ons. Wij zijn te bereiken via 0599-212082.

                    Keramische tegels Cimenti Grigio          Keramische tegels Cimenti Carbone  

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.