CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Geniet met een Tuinkachel van warmte en sfeer

Heerlijke lange avonden met een tuinkachel van Bricks and Stones

Wilt u net als in Zuid Frankrijk, Italie of Spanje graag 's avonds lekker lang buiten zijn? Met een tuinkachel is dit mogelijk! Een tuinkachel van Bricks and Stones geeft warmte en uw tuin bovendien meer uitstraling. Bekijk hier het assortiment.

Een sieraad voor in uw tuin

Een tuinkachel van Bricks and Stones is niet zomaar een kachel. Ons assortiment is bijzonder fraai vormgegeven. We hebben haarden en kachels met een klassieke, zoals bijvoorbeeld een Habo terraskachel maar ook met een moderne uitstraling. Onze kachels zijn bijzonder geschikt om hout in te stoken. Bovendien zijn een groot aantal ook als BBQ te gebruiken.

Aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen

Een tuinkachel hoeft niet duur te zijn. Bricks and Stones levert haarden voor zeer aantrekkelijke prijzen en heeft daarnaast altijd een aantal mooie aanbiedingen. U kunt van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment. Voor meer vragen kunt u bellen met 0599-202182. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Tuinkachels

Bezoekers die op Tuinkachel zochten bekeken ook de Tuinkachels van Kachel en co.

Bricks and Stones is de winkel en webshop voor terraskachels en tuinhaarden in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.