CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

EEN SCHITTEREND TERRAS MET TERRASTEGELS VAN BRICKS AND STONES

Soorten terrastegels

Bricks and Stones levert verschillende soorten terrastegels. Ons assortiment bestaat uit Betontegels, Gebakken tegels, Keramische tegels en Natuursteen tegels. Het basismateriaal verschilt waardoor ieder soort zijn eigen specifieke eigenschappen en uitstraling heeft. Alle variaties zijn geschikt om tuinen of terrassen mee te bestraten. Ook in combinatie met andere bestratingsvormen komen deze tegels schitterend tot hun recht. Wij helpen u graag bij het maken van een uniek ontwerp.

De vele eigenschappen van terrastegels

Terrastegels zijn er niet alleen in verschillende materialen maar ook in verschillende maten en afwerkingvormen waardoor er altijd een tegel te vinden is die bij u en uw tuin past. Aandachtspunten daarbij zijn krasvastheid, vorstbestendigheid, slipvastheid, maatvastheid, kleurvastheid en onderhoudsvriendelijkheid. Laat u hierbij door ons adviseren.

Aantrekkelijk voor uw portemonnee

Bricks and Stones kan alle soorten terrastegels tegen een uitstekende prijs leveren. Daarnaast hebben wij altijd een groot aantal aanbiedingen. Neem eens een kijkje op onze website voor het assortiment of bekijk om ideeën op te doen de verschillende sfeerimpressies

Deskundig advies

Bricks and Stones staat dagelijks (met uitzondering van zondag) voor u klaar om alle mogelijke eisen en wensen met u door te nemen. U kunt ons daarvoor bezoeken in Buinen (Drenthe), bellen met 0599-212082 of e-mailen. Als u het contactformulier op onze website invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.