CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

veilig en probleemloos hout kloven met een lumag houtklover

Een Lumag houtklover verlost u van rug- en spierpijn

Heeft u genoeg van het handmatig kloven van uw voorraad brandhout? Stap over op een electro-hydraulische houtklover van Lumag! Een Lumag houtklover betekent kwaliteit, is scherp geprijsd en verlost u bovendien van de lichamelijke ongemakken van langdurig kloven met de kloofbijl. Bekijk hier het grote assortiment.

Degelijk, snel, veilig en duurzaam

Een houtklover van Lumag is degelijk en duurzaam. Bricks and Stones levert dit kwaliteitsmerk waarmee u bovendien snel en veilig klooft. Lumag kent klovers in vele uitvoeringen. Liggende en staande houtklovers voor op het lichtnet (220 Volt) en staande houtklovers op krachtstroom (400 Volt), krachtige benzinemotor of aftakas. De 220 Volt machines kunt u in onze showroom uitproberen. Neem daarvoor gerust uw eigen hout mee.

Aantrekkelijke prijzen

Een goede houtklover hoeft niet duur te zijn. Bricks and Stones levert namelijk Lumag klovers met laagste prijsgarantie. Elders goedkoper? Bel 0599-212082. U kunt van maandag tot en met zaterdag een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment. Voor meer vragen kunt u bellen met 0599-202182. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.

Lumag HOS5A houtklover      Lumag HOS7A houtklover      Lumag HOS8A houtklover

Bezoekers die zochten op Lumag houtklover kopen, bekeken ook: Gietijzeren Terrashaard - Terrashaarden - Buitenhaard - Tuinhaarden  - Buitenkachel

Bricks and Stones is de winkel met webshop in houtklovers in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.