CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Online tuinhaarden van bricks and stones

Geniet buiten van lange avonden met een tuinhaard van Bricks and Stones

Bricks and Stones snapt als geen ander dat u graag lange avonden in de tuin wilt vertoeven. Met een tuinhaard kan dat. Een tuinhaard, terrashaard, of buitenkachel brengt warmte en geeft uw tuin net dat beetje extra ambiance. Bekijk hier het assortiment.

Een blikvanger in uw tuin

Een tuinhaard van Bricks and Stones is niet zomaar een haard. Ons grote assortiment bevat tuinhaarden met een strakke of juist meer sierlijke vormgeving. Wij leveren offline en online tuinhaarden van onder andere de volgende gerenommeerde merken

Arpe buitenhaarden
SenS Line garden furniture
OutTrade buitenhaarden
Stofey outdoor fireplaces
Burnies tuinkachels
Gabion buitenhaarden 

De door ons geslecteerde haarden en kachels zijn bij uitstek geschikt om hout in te stoken. Een aantal van onze modellen is ook als barbecue te gebruiken.

Scherpe prijzen en aanbiedingen

Een tuinhaard hoeft niet duur te zijn. Bricks and Stones levert haarden voor scherpe prijzen en heeft daarnaast altijd een paar tuinhaarden in de aanbieding. Van maandag tot en met zaterdag kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Buinen (Drenthe), maar u kunt natuurlijk ook 24 uur per dag online een tuinhaard bestellen via onze webwinkel. Wij bezorgen in heel Nederland.

Meer informatie

Heeft u vragen? Bel dan met 0599-202182. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij reageren binnen een dag.

Tuinhaard  Jupiter      Tuinhaard Apollo      Tuinhaard Venus      Tuinhaard Poseidon      Tuinhaard Vila

Bezoekers die op Tuinhaard online zochten, bekeken ook: Gietijzeren Terrashaard - Buitenkachel - Terrashaarden - Buitenhaard - Tuinhaarden

Bricks and Stones is de winkel en webshop voor een terraskachel of tuinhaard in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.