CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

goedkope waaltjes van Bricks and Stones

Creeër een tijdloos elegante terras met gebakken Waaltjes

Met gebakken Waaltjes van Bricks and Stones kan zoveel meer. In de begindagen van de bestrating werd nog niet naar schoonheid gekeken, het moest vooral praktisch zijn. In die dagen is men begonnen met het leggen van waaltjes: een ranke steen die zich goed leent voor verschillende legpatronen. Met waaltjes is het mogelijk een pad, terras of tuin een unieke uitstraling te geven. Bekijk hier het grote assortiment.

Zeer gewilde vorm van bestrating

Waaltjes worden meestal in getrommeld afgeleverd. Dit betekent, dat zij allemaal een enigszins unieke vorm en kleur hebben. Door deze onregelmatigheden ontstaat een nostalgische look, die erg populair is in Nederlandse tuinen.

Kleuren mengen

Bricks and Stones levert goedkope waaltjes in verschillende kleuren. Om tot een bijzonder ontwerp te komen, heeft u bij ons de mogelijkheid diverse kleuren te mengen. Deze unieke mogelijkheid vindt u nergens anders. Naast de andere voordelen van waaltjes (ze zijn kleurvast, weerbestendig en tijdloos), levert dit voldoende redenen op om voor deze bestratingsvorm te kiezen.

Heeft u vragen?

Vult u dan het contactformulier. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0599-212082. Wij staan van maandag tot en met zondag voor u klaar.

            Waaltjes Valther bont               Waaltjes Weerdinger bont               Waaltjes Exloër bont 

Bricks and Stones is de winkel met showtuin en webshop in exclusieve sierbestrating in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.