Categorieën

CatalogusBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

 • Sfeerimpressies

  Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

  Bekijken

Keien Er zijn 2 producten

Vind hier onze natuursteen keien. Natuursteen keien worden rechtstreeks uit de natuur gewonnen. Ze zijn stijlvol, duurzaam en zeer fraai in combinatie met gebakken klinkers, tegels, grind en split. Natuursteen keien creëren een robuuste en klassieke sfeer.

 • Kassei grijs 14x14
  Kassei grijs 14x14

  Deze kasseitjes, kinderkopjes of keitjes van natuursteen zijn met de hand gekapt en hebben een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in de hoogte 3-5 cm en 5-7 cm. Klik hier voor het alternatief in gebakken tegelformaat.

  Deze kasseitjes, kinderkopjes of keitjes van natuursteen zijn met de hand gekapt en...

  Deze kasseitjes, kinderkopjes of keitjes van natuursteen zijn met de hand gekapt en hebben een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in de hoogte 3-5 cm en 5-7 cm. Klik hier voor het...

  € 48.95
  Bekijken
 • Kassei bont 14x14
  Kassei bont 14x14

  Deze kasseitjes, kinderkopjes of keitjes van natuursteen zijn met de hand gekapt en hebben een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in de hoogte 3-5 cm en 5-7 cm. Klik hier voor het alternatief in gebakken tegelformaat.

  Deze kasseitjes, kinderkopjes of keitjes van natuursteen zijn met de hand gekapt en...

  Deze kasseitjes, kinderkopjes of keitjes van natuursteen zijn met de hand gekapt en hebben een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in de hoogte 3-5 cm en 5-7 cm. Klik hier voor het...

  € 47.95
  Bekijken