CategorieënBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

  • Sfeerimpressies

    Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

    Bekijken

Neowood Solid Deck Oak gegroefd

Neowood Solid Deck Oak gegroefd

Neowood Solid Deck Oak gegroefd

Solid Deck Oak gegroefd

De Neowood Solid Deck Oak gegroefd terrasplanken zijn door en door gekleurd. Ze hebben een matte afwerking en lijken zelfs van dichtbij op echt hout.

Vraag een scherpe offerte met monsterservice aan!

Meer informatie

De voor de professionele markt ontwikkelde Solid Deck planken zijn nu ook voor de tuinmarkt beschikbaar. Ze zijn wel iets duurder maar absoluut superieur aan de terrasplanken die via tuincentra en bouwmarkten worden aangeboden. Ze zijn er in 2 afmetingen: 4000x138x23 mm en 4000x180x23 mm.

De gegroefde uitvoering heeft in de lengterichting een ruwheidswaarde R13 (zeer hoog) en over de breedte R12 (hoog).

Neowood planken kunnen op verschillende onderconstructies gemonteerd worden. Bij het standaard systeem worden de planken door middel van verschillende clips op een vast draagbalksysteem gemonteerd. De draagbalken van 4000x50x50 mm bestaan uit hetzelfde materiaal als de planken en hebben uitsparingen voor het gemakkelijk bevestigen van de bevestigingsclips. Voor het snel, precies en onzichtbaar monteren van de NeoWood terrasplanken zijn zowel bevestigingsclips, verbindingsclips als begin- en eindclips beschikbaar evenals gekleurde schroeven voor een esthetische afwerking. Daarnaast zijn er afwerkingsboorden 2000x70x20 mm, afwerkingsplanken 4000x138x23 mm en afwerkingsplanken met één groef voor clips 4000x180x23 mm in de verschillende kleuren leverbaar.

Wilt u een terrasplank in het echt zien en vergt een bezoek te veel tijd? Vraag naar onze monsterservice

5 Andere producten in dezelfde categorie: