Categorieën

Catalogus

Kleur

Uitvoering

HoogteBricks and Stones is lid van het webshopkeurmerk.
Veilig betalen met Ideal en Paypal bij Bricks and Stones.

Informatie

 • Sfeerimpressies

  Bekijk hier een aantal fragmenten van reeds uitgevoerde opdrachten

  Bekijken

Gebakken Tegelformaat Er zijn 2 producten

Vind hier u ons assortiment gebakken klein tegelformaat klinkers. Tuin- en landschapsarchitecten hebben vaak een zwak voor kasseien. Dit is het antwoord in gebakken bestrating. Bekijk ook onze gebakken keramische tegels.

 • Tegelformaat Astra
  Tegelformaat Astra

  Getrommeld klein tegelformaat AstraHet klein tegelformaat (15x15x6.5 cm) is afgeleid van de traditionele kassei. Een vol keramisch product met robuust uiterlijk, duurzaam en geschikt voor vele ontwerpen en toepassingen.Scherp geprijsd! Vraag een monster en vrijblijvende offerte aan.

  Getrommeld klein tegelformaat AstraHet klein tegelformaat (15x15x6.5 cm) is afgeleid...

  Getrommeld klein tegelformaat AstraHet klein tegelformaat (15x15x6.5 cm) is afgeleid van de traditionele kassei. Een vol keramisch product met robuust uiterlijk, duurzaam en...

  Bekijken
 • Tegelformaat Orion
  Tegelformaat Orion

  Getrommeld klein tegelformaat OrionHet klein tegelformaat (15x15x6.5 cm) is afgeleid van de traditionele kassei. Een vol keramisch product met robuust uiterlijk, duurzaam en geschikt voor vele ontwerpen en toepassingen.Scherp geprijsd! Vraag een monster en vrijblijvende offerte aan.Klik hier voor het alternatief in natuursteen.

  Getrommeld klein tegelformaat OrionHet klein tegelformaat (15x15x6.5 cm) is afgeleid...

  Getrommeld klein tegelformaat OrionHet klein tegelformaat (15x15x6.5 cm) is afgeleid van de traditionele kassei. Een vol keramisch product met robuust uiterlijk, duurzaam en...

  Bekijken