Klantbeoordelingen

Een greep uit de reacties die wij recent mochten ontvangen:

“Vanmorgen zijn de stenen bezorgd. Ze zijn echt heel prachtig, precies wat ik bedoel!! Dank voor je hulp en je meedenken”

Monique Frencken

Wij zijn erg enthousiast over de stenen! De levering verliep ook prima en alles is netjes geparkeerd op de oprit. Als alles meezit hebben we aan het eind van de week ons terrasje af.

Met vriendelijke groet, Kenny Venekamp en Heleen Moek

Wat een snelle en goede service heeft u! Hartelijk bedankt voor de toelichting en de tips. Ik ben me nog aan het bezinnen over wat het met de tuin moet worden. Als ik stenen ga bestellen, dan doe ik dat graag via Bricks and Stones!

Vriendelijke groet, Marja van Rijn

Hartelijk dank voor de service, zeker ook over het geheel gezien. Als er mensen zijn die tegels zoeken, dan zal ik zeker uw naam promoten. De wijze waarop u zaken afwikkelt, getuigt van vertrouwen en dat staat mij enorm aan.

Veel succes met uw onderneming.Vincent Schepers uit Enschede

De informatieverstrekking over de “bricks and stones” is prima. Maar waar gaat het om: Het terras wordt deskundig gelegd met regengoot en voeg in het moeilijk te leggen groot romaans verband. Begeleiding en controle van Bricks and Stones bij de uitvoering door het bestratingsbedijf. Gunstige prijs/kwaliteit. Zal fotos sturen. Zou het zo weer doen

Familie Teisman te Vries

Goedemorgen Heer Boerema, We willen U even hartelijk dankzeggen voor de goede service. De tafel is schitterend en precies wat wij altijd al wilden. Een prettige dag toegewenst.

Met vriendelijke groet, Loes Eikens

“Hallo,naar aanleiding van telefonisch contact gisteren, willen we even laten weten dat onze keuze toch bij een andere firma is gevallen. We willen u wel hartelijk danken voor uw behulpzaamheid. Zowel ons eerste telefonisch gesprek als het tweede was erg prettig.

Met vriendelijk groet, fam. van Vilsteren

Bedankt voor de moeite en service bij het terugnemen van de 2 pallets die we teveel besteld hadden. De stenen staan erg mooi.

Martin en Marion

Hallo Hans, de factuur is betaald. Overigens zijn wij zeer tevreden over de levering, alles stipt op tijd en volgens afspraak!”

Jan van Esch

N.a.v. uw mail heb ik vanavond contact gehad met de familie …, en afgesproken dat we de nabestelling van 2,5 m² stenen woensdagavond op komen halen. We willen u nogmaals erg vriendelijk bedanken voor het meedenken! We zullen een deel van de transportkosten aan voorgenoemde familie vergoeden. We hebben (en zullen) uw naam zeker noemen aan de mensen die bestrating zoeken!

fam. van der Meulen

Beste Hans, onze waaltjes zijn gelukkig op tijd geleverd en de jongens hebben deze afgelopen zaterdag kunnenleggen. Het ziet er super uit!”

Groeten, Marcel ten Brinke

Bedankt voor de ongelofelijke snelle en zeer correcte service! Hierbij bevestig ik de order. Alvast een fijne avond toegewenst.

Met een vriendelijke groet, Kersiena Oosterveen